KRAINY POLSKIE

Fasolka po bretońsku

Fasolka po bretońsku
Kaszuby

 

Zachęcamy do spróbowania naszego wyjątkowego dania jednogarnkowego, które łączy w sobie intensywny smak fasoli, kiełbasy wiejskiej, boczku wędzonego i soczystych pomidorów. To danie, które przeniesie Cię w podróż kulinarną, łącząc tradycję z nowoczesnością.

Składniki naszego dania jednogarnkowego to starannie dobrane elementy, które razem tworzą niepowtarzalną kompozycję smakową: soczyste pomidory, kiełbasa wiejska wędzona o zawartości mięsa wieprzowego, boczku wędzonym i fasoli białej. Dodatkowo, kompozycję uzupełniają cebula biała, koncentrat pomidorowy o stu procentowej zawartości pomidorów, olej rzepakowy i naturalne przyprawy.

To danie nie tylko cieszy podniebienie, ale również spełnia najwyższe standardy jakości, ponieważ jest tyndalizowane. Proces tyndalizacji, którym poddajemy nasze potrawy, pozwala zachować świeżość i wartości odżywcze składników, jednocześnie gwarantując pełne bezpieczeństwo żywności.

 

Składniki: pomidory, kiełbasa wiejska wędzona 22,6% (mięso wieprzowe, sól, przyprawy naturalne, jelito wieprzowe - osłonka), fasola biała, boczek wędzony 13,5% (boczek wieprzowy 85%, woda, sól, białko wieprzowe), cebula biała, koncentrat pomidorowy (pomidory 100%), olej rzepakowy, przyprawy naturalne. Produkt tyndalizowany. 

Masa netto: 470g

Termin przydatności: 12 miesięcy. Po otwarciu spożyć w ciągu 48h i przechowywać w lodówce.
Należy spożyć przed: 14.11.2024 r.

Wartości odżywcze dla 100g produktu:

Wartość energetyczna: 137,78kcal
Wartość węglowodanów: 4,49g
Wartość białka: 7,18g
Wartość tłuszczy: 10,57g

Newsletter

Bądź na bieżąco z najnowszymi promocjami
i wydarzeniami z życia Arche i naszych obiektów!
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji o
aktualnościach, wydarzeniach i promocjach (więcej
informacji)